Resultado: 4 porção/porções
Tempo de Preparação: 20 mins
Tempo de Cozimento: 40 mins
Tipo de refeição:
Pratos Principais
Avaliação:
Avaliação Média dos Membros FatSecret
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A delicious, low fat medley of pork loin and green apples.
Ingredientes
Instruções
- Heat the oil in a large heavy-based saucepan.
- Cook the onion and garlic for 10 minutes over low heat, stirring often, until softened and golden brown.
- Add the sugar and apple and cook, stirring regularly, until the apple begins to brown. Remove the apple and onion from the pan.
- Reheat the pan and lightly brown the pork steaks, two at a time, then return them all to the pan.
- Add the brandy and stir until it has nearly all evaporated. Add the mustard and stock.
- Simmer over low heat, covered, for 15 minutes.
- Return the apple to the pan with the prunes and cream and simmer for 10 minutes, or until pork is tender.
- Season to taste before serving.
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Resumo Nutricional:
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Existem 454 calorias em 1 porção de Pork and Apple Braise.
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Repartição das Calorias: 39% gord, 34% carbs, 27% prot. |
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Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
Energia
1897 kj
454 kcal
Carboidratos
37,43g
Açúcar
22,28g
Proteínas
29,64g
Gorduras
19,14g
Gordura Saturada
7,19g
Gordura Trans
0g
Gordura Monoinsaturada
3,99g
Gordura Poliinsaturada
2,293g
Colesterol
100mg
Fibras
5g
Sódio
674mg
Potássio
428mg
Repartição das Calorias:
Carboidratos (34%)
Gorduras (39%)
Proteínas (27%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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