Resultado: 8 porção/porções
Tempo de Preparação: 10 mins
Tempo de Cozimento: 30 mins
Tipo de refeição:
Sopas
Almoço
Avaliação:
Avaliação Média dos Membros FatSecret
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por membro: Biz319
Potato Soup
A comforting soup on a crisp Autumn day.
Ingredientes
Instruções
- Peel and chop potatoes into 1" cubes. Put in a pot and fill with water, just an inch over the potatoes. Cook until fork tender, about 10 minutes. Drain and set aside.
- Add oil and garlic, celery and carrots and cook for about 5-8 minutes, just as the veggies start to soften. Add flour and cook an additional 2 minutes, stirring often.
- Slowly add chicken broth to garlic and cook over medium heat, stirring constantly, until mixture is thickened and bubbly. Stir in cooked potatoes, skim milk, Italian seasoning, and salt and pepper to taste. Reduce heat to simmer and cook for 10 additional minutes.
- Remove from heat. Add the cheddar cheese and stir until melted. Use a potato masher to mash some of the potatoes, but not all so it's still creamy and chunky.
- Note: garnish with bacon bits or fresh parsley if desired.
101 membros adicionaram esta receita ao seu livro de receitas.
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Revisões
Nowadays I would replace potatoes with cauliflower & turnip! Low carb WOE & intermittent fasting, WINNING!
28 abr 16 por membro: redheadedstranger
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Easiest way to reduce sodium is to use a reduced sodium chicken broth (or sodium free one). Then increase the other seasonings (Italian, pepper, and maybe the garlic)
28 jun 13 por membro: bonrat
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With over 1,000mg. of sodium per serving, this will cause much water retention. It does sound delicious though.
11 out 12 por membro: PJgetsFit
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Resumo Nutricional:
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Existem 274 calorias em 1 porção de Potato Soup.
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Repartição das Calorias: 22% gord, 59% carbs, 19% prot. |
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Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
Energia
1144 kj
274 kcal
Carboidratos
40,44g
Açúcar
5,88g
Proteínas
13,02g
Gorduras
6,67g
Gordura Saturada
3,478g
Gordura Trans
0g
Gordura Monoinsaturada
2,215g
Gordura Poliinsaturada
0,522g
Colesterol
16mg
Fibras
3,6g
Sódio
1040mg
Potássio
880mg
Repartição das Calorias:
Carboidratos (59%)
Gorduras (22%)
Proteínas (19%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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