Resultado: 4 porção/porções
Tempo de Preparação: 5 mins
Tempo de Cozimento: 15 mins
Avaliação:
Avaliação Média dos Membros FatSecret
|
por membro: rdiesel
Low Carb Pumpkin Soup
A savory pumpkin soup with a touch of heat turns this into a savory low carb treat packed with beta-carotene.
Ingredientes
Instruções
- Place a medium saucepan over moderate heat. Once warm, add the butter and heat until melted.
- When butter is hot, add the onions and sauté, stirring occasionally until tender, about 3-4 minutes.
- Add 3/4 teaspoon pumpkin pie spice and 1/4 teaspoon cayenne pepper to the saucepan. Stir just to combine and cook for 2 minutes.
- Add the canned pumpkin and broth to the saucepan, stir, and let simmer for 8 minutes. Remove from heat.
- Puree the soup with an immersion blender or transfer to a traditional blender, or whisk by hand until creamy. Stir in the evaporated cream mixing completely.
- Top with fresh chopped parsley or basil if desired.
- Note: a small pinch of each of the following ground spices can be substituted for pumpkin pie spice: mace, cinnamon, ginger, cloves, allspice, nutmeg.
106 membros adicionaram esta receita ao seu livro de receitas.
|
Revisões
add 1/4 tsp chili powder
increase pumpkin pie spice to 2 tsp
add 2 tbsp cinnamon sugar
9-10 dashes of hot sauce
04 jan 13 por membro: greencat6789
|
|
|
|
|
Revisar esta receita
Você deve iniciar sessão para revisar esta receita. Clicar aqui para iniciar sessão.
|
|
|
Procurar Mais Receitas
|
Filtrar por Tipo de Refeição
Sopas
Receitas Mais Recentes
Fácil, rápido e delicioso.
|
Simples, leve e delicioso.
|
Lanche fácil, saboroso e saudável.
|
Macio, delicioso e fácil.
|
|
Submeter uma Receita
Resumo Nutricional:
|
|
Existem 154 calorias em 1 porção de Low Carb Pumpkin Soup.
|
|
Repartição das Calorias: 62% gord, 30% carbs, 8% prot. |
|
Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
Energia
644 kj
154 kcal
Carboidratos
12,06g
Açúcar
5,14g
Proteínas
3,07g
Gorduras
10,88g
Gordura Saturada
7,102g
Gordura Trans
0g
Gordura Monoinsaturada
3,007g
Gordura Poliinsaturada
0,129g
Colesterol
38mg
Fibras
4,8g
Sódio
223mg
Potássio
280mg
Repartição das Calorias:
Carboidratos (30%)
Gorduras (62%)
Proteínas (8%)
|
|
*Baseado num IDR de 2000 calorias
|