Low Carb Bread - Oopsie Rolls
Resultado: 6 porção/porções
Tempo de Preparação: 20 mins
Tempo de Cozimento: 30 mins
Tipo de refeição:
Pães e Produtos de Panificação
Avaliação:
Avaliação Média dos Membros FatSecret
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por membro: Snazzy67
Low Carb Bread - Oopsie Rolls
A variation on the Revolution Roll which is used as a substitute for bread on those on low carb, keto, Atkins etc.
Ingredientes
Instruções
- Preheat oven to 150 °C. Grease a muffin top pan or baking sheet.
- Separate eggs and place egg whites and 1/8 tsp of cream of tartar in one bowl and beat with electric mixer until stiff peaks form. In a separate bowl place egg yolks, salt and cream cheese and beat until smooth.
- Fold egg whites gently into egg yolk mixture.
- Scoop 6 servings into muffin top pan. If baking on a sheet, flatten slightly with back of spoon.
- Bake for 20 minutes and check as you want them a light brown colour and soft, not crumbly. Bake another 5 minutes if needed.
- Let cool in pan for 2 minutes and then remove gently and place on cooling rack.
- Can be stored in a zip lock bag in the fridge, but leave partially open so they stay dry and don't get too moist.
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Resumo Nutricional:
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Existem 95 calorias em 1 porção de Low Carb Bread - Oopsie Rolls.
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Repartição das Calorias: 79% gord, 3% carbs, 19% prot. |
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Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
Energia
397 kj
95 kcal
Carboidratos
0,67g
Açúcar
0,23g
Proteínas
4,4g
Gorduras
8,3g
Gordura Saturada
4,436g
Gordura Monoinsaturada
2,592g
Gordura Poliinsaturada
0,552g
Colesterol
124mg
Fibras
0g
Sódio
110mg
Potássio
63mg
Repartição das Calorias:
Carboidratos (2%)
Gorduras (79%)
Proteínas (19%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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