Adicionar ao meu Livro de Receitas
Adicionar ao Diário Alimentar
Resultado:
4 porção/porções
Tempo de Preparação:
10 mins
Tempo de Cozimento:
15 mins
Tipo de refeição:
Pratos Principais
Avaliação:
Average FatSecret member ranking Avaliação Média dos Membros FatSecret
por membro: simba327

Mushroom Chicken Marsala

A chicken marsala that's tantalizingly good.

Ingredientes

Instruções

  1. Sprinkle chicken with salt and pepper.
  2. Heat oil in a large non-stick skillet over medium-high heat.
  3. Add chicken and cook through, about 3 minutes on each side.
  4. Transfer chicken to a platter and keep warm.
  5. Add mushrooms to skillet and cook, stirring frequently, until browned, about 3 minutes.
  6. Sprinkle mushrooms with flour, stirring to blend. Add the marsala and broth; bring to a boil.
  7. Cook, stirring occasionally, until sauce thickens, about 3 minutes.
  8. Spoon sauce over chicken.
651 membros adicionaram esta receita ao seu livro de receitas.
 

Revisões 
Nice meal and looks delicious!
user vote
08 dez 22 por membro: Izaiah Hunter
Cooked in 2 slices of bacon before cooking up the mushrooms. And added about 1/4c. Half and half to make a cream sauce. Garnished with green onions. YUMMY!!! Will be taking some to work for the next 2 nights.
user vote
25 set 16 por membro: krissyshea
100x thank you! We made this the other night and it was absolutely what I wanted. The flour is little iffy, but it definitely work substituting heavy cream.
user vote
14 out 13 por membro: joeybaghodoughnuts1
It was wonderful! I used chicken tenderloins & I added a bit of chopped sun dried tomatoes.
user vote
30 jan 12 por membro: Fitn50
Very nice! Loved it!
user vote
15 jan 12 por membro: LesRoberts
I would try it with more mushrooms and possibly some more spices like cayenne pepper.
user vote
03 jan 12 por membro: MommyYvonne
4 points/serving, 4 servings/recipe
user vote
03 jan 12 por membro: dasboot
How much is 1 serving?
user vote
16 dez 11 por membro: zufritto
Carb wise, yes you could have on induction phase, however, flour is not allowed. I would saute the mushrooms in butter flavored non stick spray,the marsala wine then add about 2 to 3 tablespoons of heavy cream. Simmer until thickened and then spoon sauce over chicken.
user vote
26 jan 10 por membro: Quigley

     
 

Revisar esta receita



Você deve iniciar sessão para revisar esta receita. Clicar aqui para iniciar sessão.
 

Procurar Mais Receitas

Filtrar por Tipo de Refeição

Pratos Principais

Receitas Mais Recentes

por membro: giovanamrll
Úmido, saboroso e rápido.
por membro: alynevick099
Rápido, delicioso e fudgy.
por membro: camilalourido
Delicioso, simples e fácil.
por membro: Desejo Sem Fim
Receita deliciosa, perfumada e fácil.

Submeter uma Receita

Resumo Nutricional:

Existem 168 calorias em 1 porção de Mushroom Chicken Marsala.
Repartição das Calorias: 21% gord, 9% carbs, 69% prot.

Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
por porção
Energia
704 kj
168 kcal
Carboidratos
3,72g
Açúcar
0,84g
Proteínas
27,76g
Gorduras
3,8g
Gordura Saturada
0,708g
Gordura Trans
0,028g
Gordura Monoinsaturada
1,986g
Gordura Poliinsaturada
0,621g
Colesterol
66mg
Fibras
0,5g
Sódio
492mg
Potássio
431mg
8%
da IDR*
(168 cal)
8% IDR
Repartição das Calorias:
 
Carboidratos (10%)
 
Gorduras (21%)
 
Proteínas (69%)
*Baseado num IDR de 2000 calorias

Obtenha o aplicativo
    
© FatSecret 2024. Todos os direitos reservados.