Resultado: 4 porção/porções
Tempo de Preparação: 1 h
Tempo de Cozimento: 45 mins
Tipo de refeição:
Acompanhamentos
Saladas e Molhos para Saladas
Almoço
Avaliação:
Avaliação Média dos Membros FatSecret
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por membro: pontik
Beetroot Salad with Walnuts & Prunes
This tangy salad popular in Eastern Europe, plays on sweet/bitter contrasts and is really healthy.
Ingredientes
Instruções
- Boil, (or steam, bake or microwave) beetroots whole in their skin. Check readiness by inserting a knife blade into the thickest part of the vegetable. When cool enough to handle, peel. Then grate on medium grater.
- Finely chop garlic, add to beetroot. Thinly dice prunes (previously soften, if too dry) and chop walnuts, add to beetroot mixture.
- Add mayonnaise, mix well. Check for salt. Allow to stand for 15 minutes before serving.
- Garnish with some walnuts, prunes (or parsley and grated hard cheese)
- Note: will keep for several days in the fridge.
39 membros adicionaram esta receita ao seu livro de receitas.
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Revisões
Very tasty salad. Everyone liked it except the picky eater. I'd absolutely make it again.
14 mai 18 por membro: WEWH3
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Resumo Nutricional:
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Existem 318 calorias em 1 porção de Beetroot Salad with Walnuts & Prunes.
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Repartição das Calorias: 44% gord, 48% carbs, 8% prot. |
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Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
Energia
1332 kj
318 kcal
Carboidratos
41,44g
Açúcar
24,64g
Proteínas
6,71g
Gorduras
16,99g
Gordura Saturada
1,671g
Gordura Monoinsaturada
2,521g
Gordura Poliinsaturada
11,902g
Colesterol
1mg
Fibras
8,1g
Sódio
194mg
Potássio
794mg
Repartição das Calorias:
Carboidratos (48%)
Gorduras (44%)
Proteínas (8%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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