Resultado: 6 porção/porções
Tempo de Preparação: 45 mins
Tempo de Cozimento: 30 mins
Tipo de refeição:
Acompanhamentos
Lanches
Café da Manhã
Avaliação:
Avaliação Média dos Membros FatSecret
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Venezuelan fresh corn cake.
Ingredientes
Instruções
- Strip the corn ears from their husks, add to a boiling pot of water. Cook to fork tender.
- Combine all ingredients and add to blender in batches. Texture should be a lumpy pancake batter, although smoother won't hurt in cooking. Add more water if it's too dry, and more harina if it's too wet/loose.
- Pre-heat a large, flat pan or skillet on the stove. Add just enough oil to coat lightly.
- Using a 1/4 cup measuring cup, scoop out the cachapas mix onto the hot, oiled pan. Cook 5 minutes per side on medium heat. Serve on its own, with cheese, meat, or vegetables folded inside, or with a sauce on top. Great for breakfast or as a side dish.
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Resumo Nutricional:
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Existem 99 calorias em 1 porção de Cachapas.
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Repartição das Calorias: 19% gord, 64% carbs, 17% prot. |
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Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
Energia
416 kj
99 kcal
Carboidratos
16,86g
Açúcar
3,34g
Proteínas
4,45g
Gorduras
2,2g
Gordura Saturada
0,344g
Gordura Trans
0g
Gordura Monoinsaturada
0,644g
Gordura Poliinsaturada
0,279g
Colesterol
58mg
Fibras
1,3g
Sódio
798mg
Potássio
14mg
Repartição das Calorias:
Carboidratos (64%)
Gorduras (19%)
Proteínas (17%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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