Adicionar ao meu Livro de Receitas
Adicionar ao Diário Alimentar
Resultado:
4 porção/porções
Tempo de Preparação:
5 mins
Tempo de Cozimento:
10 mins
Tipo de refeição:
Aperitivos
Acompanhamentos
Lanches
Avaliação:
Average FatSecret member ranking Avaliação Média dos Membros FatSecret
por membro: ADobs

Baked Zucchini Chips

A quick, healthy way to use some zucchini from your garden (or pantry).

Ingredientes

Instruções

  1. Pre-heat oven to 475° F (250° C).
  2. In one small bowl, stir together the bread crumbs, pepper and parmesan cheese.
  3. Place the egg whites in a separate bowl.
  4. Dip zucchini slices into the egg whites, then coat the breadcrumb mixture.
  5. Place on a greased baking sheet.
  6. Bake for 5 minutes in the preheated oven, then turn over and bake for another 5 to 10 minutes, until browned and crispy.
663 membros adicionaram esta receita ao seu livro de receitas.
 

Revisões 
I did not use the egg whites, I sprayed them with butter flavor cooking spray ( no calories, no carbs). Then I tosed in the bread mixture. They coated ok and tasted good. By removing the egg it reduceced all the nutritional facts
user vote
17 out 13 por membro: dreamadove
Simply delicious when freshly baked
user vote
12 fev 13 por membro: ioana.m
Zucchini was great, however getting the crumbs to stick to the pieces was borderline impossible.
user vote
12 nov 12 por membro: alpha.dog
Very good when eaten fresh out of the oven. They do not reheat well. Will make these again.
user vote
29 out 12 por membro: sheavner
loved it! had to season the dry breadcrumbs myself.
user vote
26 fev 12 por membro: fifiandra
they were very good, even my husband really liked them.
user vote
19 ago 11 por membro: greatgrandma2
So yummy! I didn't have any bread crumbs so I made my own out of Double Fiber wheat bread and put my own seasonings in it. These are best when served hot and fresh out of the oven, by the time I finished up the salad, fixed my plate, and one of my kid's plate, they were cold and not as yummy as the one I stole off the tray. lol Even, so I will definitely be making these again!
user vote
30 jul 11 por membro: kcook323

     
 

Revisar esta receita



Você deve iniciar sessão para revisar esta receita. Clicar aqui para iniciar sessão.
 

Procurar Mais Receitas

Filtrar por Tipo de Refeição

Aperitivos Acompanhamentos Lanches

Receitas Mais Recentes

por membro: luanacarneiromoreira
Lanche fácil, saboroso e saudável.
por membro: najaraadv
Lanche simples, saboroso e low carb.
por membro: nathdepaulav
Delicioso, rápido e fácil de preparar.
por membro: mayrafranciele
Doce, delicioso e fácil.

Submeter uma Receita

Resumo Nutricional:

Existem 92 calorias em 1 porção de Baked Zucchini Chips.
Repartição das Calorias: 17% gord, 58% carbs, 26% prot.

Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
por porção
Energia
385 kj
92 kcal
Carboidratos
13,72g
Açúcar
2,67g
Proteínas
6,11g
Gorduras
1,78g
Gordura Saturada
0,246g
Gordura Trans
0g
Gordura Monoinsaturada
0,19g
Gordura Poliinsaturada
0,42g
Colesterol
3mg
Fibras
1,8g
Sódio
368mg
Potássio
319mg
5%
da IDR*
(92 cal)
5% IDR
Repartição das Calorias:
 
Carboidratos (57%)
 
Gorduras (17%)
 
Proteínas (26%)
*Baseado num IDR de 2000 calorias

Obtenha o aplicativo
    
© FatSecret 2024. Todos os direitos reservados.