Nearly No Carb Keto Flat Bread
Resultado: 12 porção/porções
Tempo de Preparação: 10 mins
Tempo de Cozimento: 25 mins
Tipo de refeição:
Pães e Produtos de Panificação
Avaliação:
Avaliação Média dos Membros FatSecret
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Nearly No Carb Keto Flat Bread
A zero carb bread is almost impossible to make. But, this low carb pork rind bread comes pretty close to being zero carb.
Ingredientes
Instruções
- Preheat oven to 190 °C. Line baking sheet with parchment paper.
- Place cream cheese and mozzarella cheese in large microwaveable bowl.
- Microwave cheese on high power for 1 minute, stir, then microwave for another minute and stir again. The cheese should be fully melted.
- Add egg, Parmesan, pork rinds, and baking powder. Stir until all ingredients have been incorporated.
- Spread mixture onto parchment paper lined pan. Bake for 15-20 minutes or until lightly brown on top.
- Allow pan to cool on rack for 15 minutes, then remove bread from pan and cool directly on rack. Slice into 12 equal sized pieces.
- Note: can be eaten plain or used to make sandwiches. Different cheeses can be experimented with (eg. Pepperjack instead of Mozzarella and Swiss instead of Parmesan)
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Resumo Nutricional:
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Existem 256 calorias em 1 porção de Nearly No Carb Keto Flat Bread.
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Repartição das Calorias: 69% gord, 5% carbs, 27% prot. |
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Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
Energia
1070 kj
256 kcal
Carboidratos
2,89g
Açúcar
0,27g
Proteínas
16,86g
Gorduras
19,2g
Gordura Saturada
10,202g
Gordura Trans
0,117g
Gordura Monoinsaturada
3,589g
Gordura Poliinsaturada
0,552g
Colesterol
109mg
Fibras
0g
Sódio
688mg
Potássio
60mg
Repartição das Calorias:
Carboidratos (4%)
Gorduras (69%)
Proteínas (27%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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