Resultado: 28 porção/porções
Tempo de Preparação: 20 mins
Tempo de Cozimento: 20 mins
Tipo de refeição:
Aperitivos
Lanches
Almoço
Avaliação:
Avaliação Média dos Membros FatSecret
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Low carb crispy fritters with conch and mozzarella.
Ingredientes
Instruções
- Cut up raw conch, and add to a food processor. Pulse to chop finely, but not to a paste.
- Combine all dry ingredients in a large bowl.
- In a separate bowl, whisk wet (minus conch and cheese) ingredients until smooth. Then add to the dry ingredients, and mix well.
- Heat oil or lard in a skillet to 450 °F (175 °C). Drop batter by spoonfuls into the oil. Cook for 5-7 minutes, or until browned. Turn each fritter, and cook another 5-7 minutes.
- Remove to a plate covered with paper towel to drain.
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Revisões
conch, got sick on these 2x in the Carribean. Never again. Its like one of those bottom feeder critters, you eat what they eat. Mine had a lousy diet. Wont take that chance again. But hey you all enjoy
25 mai 22 por membro: dksg97
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Resumo Nutricional:
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Existem 91 calorias em 1 porção de Conch Fritters.
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Repartição das Calorias: 62% gord, 9% carbs, 29% prot. |
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Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
Energia
380 kj
91 kcal
Carboidratos
2,11g
Açúcar
0,38g
Proteínas
6,88g
Gorduras
6,41g
Gordura Saturada
2,156g
Gordura Trans
0g
Gordura Monoinsaturada
0,942g
Gordura Poliinsaturada
0,177g
Colesterol
33mg
Fibras
0,7g
Sódio
189mg
Potássio
44mg
Repartição das Calorias:
Carboidratos (9%)
Gorduras (62%)
Proteínas (29%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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