Resultado: 3 porção/porções
Tempo de Preparação: 15 mins
Tempo de Cozimento: 20 mins
Tipo de refeição:
Pratos Principais
Lanches
Café da Manhã
Avaliação:
Avaliação Média dos Membros FatSecret
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Veggie egg cups for breakfast.
Ingredientes
Instruções
- Sauté onion and zucchini in olive oil for about 3 minutes. Add in spinach and cook until just wilted.
- Beat eggs with a couple tablespoons of water.
- Spray a muffin tin with non-stick cooking spray. Divide veggie mixture among 6 cups. Evenly pour eggs into 6 cups.
- Bake at 350 °F (175 °C) for 25 minutes or until set.
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Revisões
Makes too many muffins because it's eggs doesn't keep well. Also, crunchy on the outside and soft on the inside.
14 nov 19 por membro: KSPerry
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Resumo Nutricional:
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Existem 173 calorias em 1 porção de Egg Muffins.
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Repartição das Calorias: 60% gord, 10% carbs, 30% prot. |
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Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
Energia
722 kj
173 kcal
Carboidratos
4,12g
Açúcar
1,58g
Proteínas
13,07g
Gorduras
11,63g
Gordura Saturada
3,234g
Gordura Trans
0g
Gordura Monoinsaturada
5,105g
Gordura Poliinsaturada
1,223g
Colesterol
370mg
Fibras
1g
Sódio
158mg
Potássio
92mg
Repartição das Calorias:
Carboidratos (10%)
Gorduras (60%)
Proteínas (30%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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