12" Thin Pizza Dough Crust
Resultado: 8 porção/porções
Tempo de Preparação: 30 mins
Tempo de Cozimento: 12 mins
Tipo de refeição:
Pratos Principais
Pães e Produtos de Panificação
Almoço
Avaliação:
Avaliação Média dos Membros FatSecret
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12" Thin Pizza Dough Crust
A 12" light dough rolled to 1/8" thickness to be baked with your favorite toppings.
Ingredientes
Instruções
- In a medium bowl combine half the flour, yeast, salt, oil and warm water (100 °F).
- Mix until a smooth consistency is made then slowly add the remaining flour until it thickens.
- Once dough is thick, remove from bowl to a lightly floured cutting board or similar. Knead for 2-3 minutes then place in another bowl and cover for 15 minutes.
- Once it has risen, roll out to 12" diameter 1/8" or thinner thickness and place on a stone or cookie sheet.
- Add your favorite toppings and bake.
175 membros adicionaram esta receita ao seu livro de receitas.
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Revisões
How long do you bake the pizza after you put your toppings on and at what temperature? 🤗
05 jan 22 por membro: Leslie James
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Very easy to prepare, love that.
12 mar 20 por membro: Amthemama
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Resumo Nutricional:
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Existem 77 calorias em 1 porção de 12" Thin Pizza Dough Crust.
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Repartição das Calorias: 20% gord, 71% carbs, 10% prot. |
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Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
Energia
324 kj
77 kcal
Carboidratos
13,75g
Açúcar
0g
Proteínas
1,88g
Gorduras
1,69g
Gordura Saturada
0,233g
Gordura Trans
0g
Gordura Monoinsaturada
1,231g
Gordura Poliinsaturada
0,178g
Colesterol
0mg
Fibras
0,6g
Sódio
218mg
Potássio
25mg
Repartição das Calorias:
Carboidratos (70%)
Gorduras (20%)
Proteínas (10%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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