Resultado: 4 porção/porções
Tempo de Preparação: 20 mins
Tempo de Cozimento: 45 mins
Tipo de refeição:
Pratos Principais
Avaliação:
Avaliação Média dos Membros FatSecret
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Hungarian yellow peppers stuffed with Italian ground turkey and fresh tomato basil sauce with seasonings.
Ingredientes
Instruções
- Crunch up melba toast and work into the thawed ground turkey with the onion powder.
- Split the Hungarian peppers and place in a glass baking dish.
- Puree the fresh tomatoes with the basil, garlic and fresh onion.
- Place peppers into the baking dish while oven is preheating on 350 °F (175 °C). Stuff each pepper generously with the meat and melba toast.
- Once pureed and the peppers are stuffed, lay the peppers in a greased glass baking dish, and cover the peppers with the sauce mixture.
- Place in oven until meat is cooked and enjoy.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Revisões
Sounds Great but I cant have Turkey on my diet so I will replace turkey for ground chicken or extra lean hamburger.
08 jul 10 por membro: DLAnOK
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Resumo Nutricional:
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Existem 273 calorias em 1 porção de Stuffed Banana Peppers.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Repartição das Calorias: 30% gord, 36% carbs, 35% prot. |
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Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
Energia
1142 kj
273 kcal
Carboidratos
24,35g
Açúcar
5,49g
Proteínas
23,76g
Gorduras
9,09g
Gordura Saturada
2,547g
Gordura Trans
0g
Gordura Monoinsaturada
0,043g
Gordura Poliinsaturada
0,167g
Colesterol
80mg
Fibras
2,4g
Sódio
764mg
Potássio
334mg
Repartição das Calorias:
Carboidratos (35%)
Gorduras (30%)
Proteínas (35%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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