Resultado: 4 porção/porções
Tempo de Preparação: 30 mins
Tempo de Cozimento: 15 mins
Tipo de refeição:
Pratos Principais
Avaliação:
Avaliação Média dos Membros FatSecret
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Homemade healthy pizza dough.
Ingredientes
Instruções
- Combine whole wheat flour, yeast, salt and sugar in food processor; pulse to mix.
- Combine hot water and oil in a measuring cup. With the motor running, gradually pour in enough of the hot liquid until the mixture forms a sticky ball.
- The dough should be quite soft. If it is dry, add 1 to 2 tablespoons warm water; if too sticky add 1 to 2 tablespoons flour. Process until the dough forms a ball, then process for 1 minute to kneed.
- Transfer the dough to a lightly floured surface.
- Spray a sheet of plastic with cooking spray and place it, sprayed side down, over the dough.
- Let the dough rest for 10-20 minutes before rolling.
- Bake at 375 °F (190 °C) for 15 minutes.
- Note: this dough will keep in a greased bag in the refrigerator for up to 2 days.
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Revisões
Easy to make and oh so good!
19 out 11 por membro: ten571
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Resumo Nutricional:
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Existem 204 calorias em 1 porção de Whole Wheat Pizza Dough.
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Repartição das Calorias: 14% gord, 72% carbs, 14% prot. |
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Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
Energia
855 kj
204 kcal
Carboidratos
39,03g
Açúcar
0,48g
Proteínas
7,86g
Gorduras
3,31g
Gordura Saturada
0,49g
Gordura Monoinsaturada
1,808g
Gordura Poliinsaturada
0,646g
Colesterol
0mg
Fibras
6,8g
Sódio
440mg
Potássio
248mg
Repartição das Calorias:
Carboidratos (72%)
Gorduras (14%)
Proteínas (14%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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