Blackberry Muffins with Cheesecake Stuffing
Resultado: 14 porção/porções
Tempo de Preparação: 15 mins
Tempo de Cozimento: 18 mins
Tipo de refeição:
Pães e Produtos de Panificação
Lanches
Café da Manhã
Avaliação:
Avaliação Média dos Membros FatSecret
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por membro: Obsidian84
Blackberry Muffins with Cheesecake Stuffing
Healthy "cheesecake" stuffed blackberry agave wheat deliciousness.
Ingredientes
Instruções
- Mix together cream cheese, vanilla and powdered sugar with mixer.
- Shape into loaf, wrap with Saran wrap and put in freezer for an hour or until moderately hard.
- Mix together flour, salt and baking powder in one bowl and set aside.
- Mix together eggs, flaxseed, agave nectar and milk in another bowl and slowly add together. Finally add in frozen blackberries
- Spray muffin tins with non-stick spray and put approximately 1 tablespoon batter in each.
- Slice cream cheese loaf in 14 pieces and place one in each muffin tin then cover with remaining batter.
- Cook 18-20 minutes or until toothpick comes out clean.
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Revisões
This is by far my favorite breakfast and my kids love it too
27 jan 14 por membro: Obsidian84
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Resumo Nutricional:
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Existem 212 calorias em 1 porção de Blackberry Muffins with Cheesecake Stuffing.
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Repartição das Calorias: 21% gord, 68% carbs, 11% prot. |
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Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
Energia
886 kj
212 kcal
Carboidratos
37,1g
Açúcar
16,24g
Proteínas
6,06g
Gorduras
5,07g
Gordura Saturada
2,306g
Gordura Trans
0g
Gordura Monoinsaturada
0,48g
Gordura Poliinsaturada
0,828g
Colesterol
40mg
Fibras
5,2g
Sódio
419mg
Potássio
156mg
Repartição das Calorias:
Carboidratos (68%)
Gorduras (21%)
Proteínas (11%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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