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Resultado:
6 porção/porções
Tempo de Preparação:
20 mins
Tempo de Cozimento:
30 mins
Tipo de refeição:
Sopas
Almoço
Avaliação:
Average FatSecret member ranking Avaliação Média dos Membros FatSecret
por membro: jullie57

Red Pepper & Tomato Soup

Lovely roast vegetables make this taste amazing.

Ingredientes

Instruções

  1. Place onions, peppers and garlic on a cookie sheet. Brush lightly with olive oil and roast at 400 °F (205 °C) for 20 minutes checking every 5 minutes as you want them browned but not burnt.
  2. Allow to cool on sheet then add to food processor with water and chop finely or puree.
  3. Add contents of food processor to large pot with tomatoes, herbs and chicken broth, simmer for 30 minutes.
  4. Note: can be topped with grated cheese or sour cream.
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Resumo Nutricional:

Existem 58 calorias em 1 porção de Red Pepper & Tomato Soup.
Repartição das Calorias: 27% gord, 58% carbs, 16% prot.

Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
por porção
Energia
243 kj
58 kcal
Carboidratos
9,69g
Açúcar
5,56g
Proteínas
2,62g
Gorduras
1,99g
Gordura Saturada
0,243g
Gordura Trans
0g
Gordura Monoinsaturada
1,105g
Gordura Poliinsaturada
0,245g
Colesterol
0mg
Fibras
2,4g
Sódio
824mg
Potássio
85mg
3%
da IDR*
(58 cal)
3% IDR
Repartição das Calorias:
 
Carboidratos (57%)
 
Gorduras (27%)
 
Proteínas (16%)
*Baseado num IDR de 2000 calorias

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