Resultado: 10 porção/porções
Tempo de Preparação: 10 mins
Tempo de Cozimento: 1 h 50 mins
Tipo de refeição:
Pães e Produtos de Panificação
Sobremesas
Lanches
Avaliação:
Avaliação Média dos Membros FatSecret
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por membro: Mjgh06
New York Cheesecake
A delicious low carb version of a thick cheesecake.
Ingredientes
Instruções
- Grease a deep dish springform pan, or a deep dish pie pan and set aside.
- Beat the cream cheese on lowest setting for 5 minutes. Add the Stevia and vanilla flavoring and beat lightly. Add 1 egg at a time and beat lightly, repeat for all eggs one at a time. Next, add the sour cream and beat well.
- Pour mix into pan.
- Bake at 325 °F (160 °C) for 55 minutes. Start checking at 45 minutes. If it's getting brown, turn the oven off.
- When the time is up, prop open the oven door, turn off oven and leave the cheesecake in the oven for another hour.
- After 1 hour, remove from the oven and allow to cool completely. Chill 12-24 hours before serving. The longer you can chill the firmer it will set.
- Note: for a dark, glass or nonstick pan bake at 300 °F (150 °C).
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Resumo Nutricional:
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Existem 369 calorias em 1 porção de New York Cheesecake.
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Repartição das Calorias: 85% gord, 5% carbs, 10% prot. |
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Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
Energia
1546 kj
369 kcal
Carboidratos
4,51g
Açúcar
2,64g
Proteínas
9g
Gorduras
33,29g
Gordura Saturada
21g
Gordura Trans
0g
Gordura Monoinsaturada
3,584g
Gordura Poliinsaturada
0,653g
Colesterol
197mg
Fibras
0g
Sódio
307mg
Potássio
95mg
Repartição das Calorias:
Carboidratos (5%)
Gorduras (85%)
Proteínas (10%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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