Resultado: 6 porção/porções
Tempo de Preparação: 45 mins
Tempo de Cozimento: 15 mins
Tipo de refeição:
Lanches
Almoço
Aperitivos
Pratos Principais
Avaliação:
Avaliação Média dos Membros FatSecret
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por membro: DkHa1989 ![](https://m.ftscrt.com/static/member/_hotdog_shared_tiny.jpg)
Salmon Spring Rolls
Vietnamese-style, low-calorie dish with a light taste.
Ingredientes
Instruções
- Mix teriyaki sauce, soy sauce and ginger. Slice salmon into even strips or cubes then marinade in fridge for 30 minutes. Cook in a lightly greased skillet over high heat for 3 minutes per side.
- Cook noodles according to package. Wash and slice vegetables.
- Dip rice paper in warm water for 10 to 15 seconds, remove and lay each side on paper towels to blot dry.
- Layer rice noodles, vegetables, and salmon on top of each rice paper. Fold and roll.
- Put on a plate then serve with desired sauce.
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Resumo Nutricional:
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Existem 149 calorias em 1 porção de Salmon Spring Rolls.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Repartição das Calorias: 16% gord, 50% carbs, 35% prot. |
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Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
Energia
623 kj
149 kcal
Carboidratos
18,13g
Açúcar
2,15g
Proteínas
12,74g
Gorduras
2,53g
Gordura Saturada
0,534g
Gordura Trans
0g
Gordura Monoinsaturada
0,912g
Gordura Poliinsaturada
0,845g
Colesterol
19mg
Fibras
1g
Sódio
983mg
Potássio
199mg
Repartição das Calorias:
Carboidratos (49%)
Gorduras (16%)
Proteínas (35%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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