Resultado: 6 porção/porções
Tempo de Preparação: 10 mins
Tempo de Cozimento: 10 mins
Tipo de refeição:
Pães e Produtos de Panificação
Café da Manhã
Avaliação:
Avaliação Média dos Membros FatSecret
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por membro: BgIrn
Oat Pancakes
Easy gluten free pancakes made with oats.
Ingredientes
Instruções
- In a blender grind the oats into flour, pulsing the blender until the oats are the consistency of flour.
- Mix wet and dry ingredients. Allow to stand 1 minute to allow the baking powder to work. Do not over mix (If too thin add oat flour, if too thick add milk).
- Fry on a non stick pan or griddle at 350 °F (175° C). Garnish as desired.
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Revisões
These pancakes are sooo good, I made them with vanilla flavored oats and really they need no additional toppings.
11 abr 13 por membro: sausalillo
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These pancakes are so delish, I didn't even need syrup. But, how can I get them to not crumble apart while in the skillet???
23 fev 13 por membro: ChellyPhD
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Resumo Nutricional:
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Existem 141 calorias em 1 porção de Oat Pancakes.
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Repartição das Calorias: 42% gord, 45% carbs, 13% prot. |
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Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
Energia
589 kj
141 kcal
Carboidratos
15,44g
Açúcar
6,84g
Proteínas
4,44g
Gorduras
6,52g
Gordura Saturada
1,278g
Gordura Monoinsaturada
3,963g
Gordura Poliinsaturada
0,892g
Colesterol
37mg
Fibras
1,2g
Sódio
1060mg
Potássio
118mg
Repartição das Calorias:
Carboidratos (45%)
Gorduras (42%)
Proteínas (13%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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