Resultado: 8 porção/porções
Tipo de refeição:
Pratos Principais
Avaliação:
Avaliação Média dos Membros FatSecret
|
por membro: carmelly
Maple Balsamic Pork Tenderloin
A sweet and very flavorful pork dish.
Ingredientes
Instruções
- Heat oven to 350 °F (175 °C).
- Slice pork tenderloins crosswise into 1" rounds. Lightly sprinkle both sides of the medallions with salt and pepper; press both sides into the flour.
- Put enough olive oil in a large non-stick skillet to coat the bottom of the pan; heat over medium heat.
- Add the pork medallions and brown for about 2 minutes on each side. Remove the medallions to a plate.
- Add the mushrooms and green onions to the pan. Cook until mushrooms are just tender.
- Meanwhile, combine the glaze ingredients. Put the pork tenderloin back in the skillet and pour glaze over all; stir to coat all pieces of pork.
- Transfer to the oven and bake for 20 to 25 minutes, stirring once. (If the skillet is not ovenproof, transfer everything to a baking pan.)
- Serve pork with glaze.
150 membros adicionaram esta receita ao seu livro de receitas.
|
Revisões
Made this twice now and the wife and kids loved it each time. I will be making it again, and again, and again for sure. Certainly one of the family's new favorite dishes.
18 fev 15 por membro: BMcT
|
Excellent flavor and texture!
05 jan 12 por membro: Vgretch
|
Very tasty! I might try adding a little celery. I served this over bed of brown rice and could have used more of the glaze so I might increase it the next time. My wife really liked it so there will be a next time.
17 abr 11 por membro: Fatchemist
|
Loved this! And so did my husband. Next time I would cook it for maybe 5 min less, it was just a touch tough, but my oven runs hot so that's probably just me.
26 out 10 por membro: Z'sMama
|
My husband really loved this. A great recipe to make.
29 jul 10 por membro: Mkaleokalani
|
I made this for dinner tonight. It was fantastic!!
27 jan 10 por membro: DiClontz
|
yummy.
10 nov 09 por membro: bganze
|
This is probably my favorite pork recipe so far. My boyfriend and I are both in love with it and we try to make it once every few weeks.
17 jun 09 por membro: carmelly
|
|
|
|
|
Revisar esta receita
Você deve iniciar sessão para revisar esta receita. Clicar aqui para iniciar sessão.
|
|
|
Procurar Mais Receitas
|
Filtrar por Tipo de Refeição
Pratos Principais
Receitas Mais Recentes
Lanche fácil, saboroso e saudável.
|
Delicioso, úmido e sem adição de açúcar refinado.
|
Doce, delicioso e fácil.
|
Fácil, rápido e delicioso.
|
|
Submeter uma Receita
Resumo Nutricional:
|
|
Existem 233 calorias em 1 porção de Maple Balsamic Pork Tenderloin.
|
|
Repartição das Calorias: 38% gord, 21% carbs, 42% prot. |
|
Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
Energia
973 kj
232 kcal
Carboidratos
11,87g
Açúcar
7,74g
Proteínas
23,98g
Gorduras
9,74g
Gordura Saturada
2,641g
Gordura Trans
0g
Gordura Monoinsaturada
5,256g
Gordura Poliinsaturada
1,2g
Colesterol
75mg
Fibras
0,5g
Sódio
58mg
Potássio
464mg
Repartição das Calorias:
Carboidratos (20%)
Gorduras (38%)
Proteínas (42%)
|
|
*Baseado num IDR de 2000 calorias
|