NowIunderstand
Entrou para o março 2011
Publicações
478
Seguindo
67
Seguidores
72
Histórico de Peso

Peso Inicial
69,9 kg
Perdidos até agora: 7,3 kg

Peso Atual
62,6 kg
Desempenho: Ganhando 0,1 kg por Semana

Peso Alvo
63,0 kg
Ainda faltam: 0,5 kg
Started March 19, 2011, at 179 lbs.

A little about me. Mother of a adult son of 25, I'm 52 years of age, currently working and living with me. He is soon about to move out. I work from home. My goal here is to support and be supported by members, and hopefully have a positive impact in my interactions. Not easily done, as I've seen that interpretations in posting are not always taken with the spirit I intended.

Battling weight all my life, but for the first time I really have faith that I will step out of my history and finally take off the fat suit! And it has all to do with joining this site.








Histórico de Peso de NowIunderstand


Seguindo

JovialJ
Última pesagem: Perdendo 0,8 kg por Semana Down
 
erikahollister
Última pesagem: Ganhando 0,2 kg por Semana Up
abbadabba
Última pesagem: peso estável Steady
 
Sugar Waffle
Última pesagem: Perdendo 1,2 kg por Semana Down

Livro de Receitas de NowIunderstand

Calorias: 35kcal | Gord: 0,03g | Carbs: 6,90g | Prot: 0,84g
Carrot Slaw
Easy to modify this low-calorie, raw veggie treat.
Calorias: 322kcal | Gord: 25,24g | Carbs: 7,14g | Prot: 17,88g
Creamy Cajun chicken
Delicious Southern chicken dish that's terrific with pasta.
Calorias: 251kcal | Gord: 9,66g | Carbs: 31,60g | Prot: 7,70g
Vegetable Stir Fry with Brown Rice
A quick and tasty veggie stir fry that will remind you of your favorite Chinese restaurant.
Calorias: 172kcal | Gord: 6,75g | Carbs: 1,58g | Prot: 24,96g
Slow Cooker Lemon Garlic Chicken
A wonderful fix and forget recipe.
Calorias: 316kcal | Gord: 8,53g | Carbs: 10,14g | Prot: 54,53g
Savory Balsamic Herb Chicken
A delightful chicken dish with lovely flavors.
Visualizar Livro de Receitas Completo

Alimentos e Exercícios Recentes de NowIunderstand


Obtenha o aplicativo
    
© FatSecret 2024. Todos os direitos reservados.