Resultado: 4 porção/porções
Tempo de Preparação: 20 mins
Tempo de Cozimento: 5 mins
Tipo de refeição:
Pratos Principais
Avaliação:
Avaliação Média dos Membros FatSecret
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por membro: Afaustina ![](https://m.ftscrt.com/static/member/_celery_shared_tiny.jpg)
Pancetta Salmon Kebabs with Parsley Vinaigrette
While not low calorie, this yummy salmon dish is sure to impress.
Ingredientes
Instruções
- Mince the garlic. Cut salmon in to 1 1/2" chunks. Coarsely chop the parsley.
- Combine 1/4 cup oil, the vinegar, garlic, salt and 1/4 teaspoon pepper in a bowl and set aside.
- Heat grill to high, 450-550° F (230-290° C). In a large bowl, combine remaining tbsp. oil with remaining 1/4 teaspoon pepper. Turn salmon in oil to coat.
- Set out rows of 3 salmon chunks on a work surface. Unroll pancetta slices in to strips and wrap strips once or twice around the salmon, weaving long pieces between chunks. Skewer each row of salmon with chunks slightly separated.
- Oil cooking grate, using tongs and a wad of oiled paper towels. Set kebabs on grate, then grill, covered, turning once, until fish is barely cooked through, 4 minutes.
- Arrange kebabs on plates. Stir parsley into dressing: spoon on top of kebabs. Serve with warm crusty bread for dunking.
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Lanche simples, saboroso e low carb.
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Resumo Nutricional:
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Existem 450 calorias em 1 porção de Pancetta Salmon Kebabs with Parsley Vinaigrette.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Repartição das Calorias: 63% gord, 0% carbs, 36% prot. |
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Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
Energia
1881 kj
450 kcal
Carboidratos
0,43g
Açúcar
0,03g
Proteínas
39,91g
Gorduras
30,99g
Gordura Saturada
5,978g
Gordura Trans
0g
Gordura Monoinsaturada
15,951g
Gordura Poliinsaturada
5,17g
Colesterol
86mg
Fibras
0,1g
Sódio
595mg
Potássio
738mg
Repartição das Calorias:
Carboidratos (1%)
Gorduras (63%)
Proteínas (36%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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