Adicionar ao meu Livro de Receitas
Adicionar ao Diário Alimentar
Resultado:
4 porção/porções
Tempo de Preparação:
15 mins
Tempo de Cozimento:
1 h
Tipo de refeição:
Pratos Principais
Avaliação:
Average FatSecret member ranking Avaliação Média dos Membros FatSecret
por membro: mrsjohnson0317

Southwest Stuffed Red Peppers

Super tasty and fancy red peppers stuffed with beef, rice, corn, tomato and salsa.

Ingredientes

Instruções

  1. Combine frozen corn, salsa, rice and ground beef adding salt and pepper to taste.
  2. Cut peppers in half and clean. Stuff mixture into pepper halves and place in a deep dish pan.
  3. Cover stuffed peppers with the can of crushed/diced tomatoes and bake in the oven for approx 45 minutes at 400 °F (200 °C).
  4. Note: this dish also works great in a crockpot.
248 membros adicionaram esta receita ao seu livro de receitas.
 

Revisões 
Try about half as much meat, and even ground turkey instead. also brown rice is better for you
user vote
03 jan 13 por membro: justanut
I'm going to make it with ground turkey. Love stuffed peppers!!
user vote
30 abr 12 por membro: Sampoblado
I used lean ground turkey and it turned out great! The mixture was yummy even without the red peppers - which is what I had for lunch and added some tortilla chips and some mexican style shredded cheese.
user vote
10 abr 12 por membro: Rachael031
This was delicious! I used lean ground turkey and I did cook the turkey and rice before assembly. I accidentally added an 8oz can of tomato sauce to the meat, but it was good. I seasoned the meat with garlic powder, cayenne pepper, onion flakes, dried cilantro. It was very tasty!
user vote
26 mar 12 por membro: River Queem
I had to cut back on the ground beef and adjust a bit to work it out, but I've made them twice already and I think they’re GRRREAT! And with HOT salsa, they're fantastic! Great job, mrsjohnson0317!
user vote
17 nov 11 por membro: lonniehuffman
very good!
user vote
21 set 11 por membro: Flip70
Is the rice cooked? Is the meat browned? How long in the crock pot?
user vote
21 ago 11 por membro: chrisps
i'm assuming the hamburger is already browned too
user vote
04 out 10 por membro: full of crock
I'm assuming the rice is cooked before you put it in the peppers ? So 1/2 pepper is a serving?
user vote
19 set 10 por membro: Spotts71

     
 

Revisar esta receita



Você deve iniciar sessão para revisar esta receita. Clicar aqui para iniciar sessão.
 

Procurar Mais Receitas

Filtrar por Tipo de Refeição

Pratos Principais

Receitas Mais Recentes

por membro: Desejo Sem Fim
Receita deliciosa, perfumada e fácil.
por membro: Ada Priscila
Uma deliciosa comida reconfortante.
por membro: Nanda200219
Receita macia, saborosa e com pouco carboidrato.
por membro: mayrafranciele
Doce, delicioso e fácil.

Submeter uma Receita

Resumo Nutricional:

Existem 370 calorias em 1 porção de Southwest Stuffed Red Peppers.
Repartição das Calorias: 23% gord, 33% carbs, 44% prot.

Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
por porção
Energia
1546 kj
370 kcal
Carboidratos
30,6g
Açúcar
5,03g
Proteínas
41,15g
Gorduras
9,58g
Gordura Saturada
4,008g
Gordura Trans
0,58g
Gordura Monoinsaturada
3,879g
Gordura Poliinsaturada
0,932g
Colesterol
106mg
Fibras
5,2g
Sódio
521mg
Potássio
1223mg
18%
da IDR*
(370 cal)
18% IDR
Repartição das Calorias:
 
Carboidratos (33%)
 
Gorduras (23%)
 
Proteínas (44%)
*Baseado num IDR de 2000 calorias

Obtenha o aplicativo
    
© FatSecret 2024. Todos os direitos reservados.