Resultado: 4 porção/porções
Tempo de Preparação: 8 mins
Tempo de Cozimento: 30 mins
Tipo de refeição:
Aperitivos
Pratos Principais
Almoço
Avaliação:
Avaliação Média dos Membros FatSecret
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Salmon cakes made with canned salmon and no bread crumbs.
Ingredientes
Instruções
- Preheat oven to 375 °F (190 °C), and spray cookie sheet with olive oil spray.
- Drain salmon and remove bones.
- Chop onion, add to salmon. Add egg and spices to salmon. Mix together.
- Form into 4 patties and place on cookie sheet. Bake for approximately 30 minutes, or until browned.
221 membros adicionaram esta receita ao seu livro de receitas.
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Revisões
Very good. I added some finely diced celery, and used lemon juice on the cooked cakes.
29 mai 18 por membro: alicepayne1
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I usually cook these on the stovetop and smaller cakes. Delicious.
05 fev 16 por membro: Kaarrenn
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also if you add 1/4 (Wheat Wheat and add your own seasoning) of the amount of breadcrumbs if you prefer to use them
25 jun 14 por membro: splendiferous21
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Easy and delicious. I added a grated yellow squash (small)to the mix, next time I'll add a zuchinni instead.
24 out 13 por membro: Thing 1
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I just made this! It came out a little dry, but that's probably just my own experience with cooking fish. I also made some aoli sauce to go with this, and together they were perfect!
08 set 13 por membro: duaimei
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My husband and I love them.
29 ago 13 por membro: Charley25
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Resumo Nutricional:
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Existem 162 calorias em 1 porção de Salmon Cakes.
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Repartição das Calorias: 35% gord, 5% carbs, 60% prot. |
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Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
Energia
677 kj
162 kcal
Carboidratos
1,92g
Açúcar
0,57g
Proteínas
24,43g
Gorduras
6,28g
Gordura Saturada
1,259g
Gordura Trans
0g
Gordura Monoinsaturada
0,883g
Gordura Poliinsaturada
1,764g
Colesterol
131mg
Fibras
0,3g
Sódio
403mg
Potássio
9mg
Repartição das Calorias:
Carboidratos (5%)
Gorduras (35%)
Proteínas (60%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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