Roasted Cauliflower with Parmesan and Almonds
Resultado: 4 porção/porções
Tempo de Preparação: 10 mins
Tempo de Cozimento: 25 mins
Tipo de refeição:
Acompanhamentos
Avaliação:
Avaliação Média dos Membros FatSecret
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por membro: tekoy
Roasted Cauliflower with Parmesan and Almonds
Tasty dish that offers a change from classic cauliflower cheese.
Ingredientes
Instruções
- Pre-heat oven to 400° F (200° C).
- Cover roasting pan with foil and spray with olive oil cooking spray.
- Steam cauliflower for about 5 minutes until crisp-tender. Transfer cauliflower to roasting pan.
- Stir together raisins, breadcrumbs, parmesan, almonds and oil in a medium bowl.
- Sprinkle breadcrumb mixture over cauliflower.
- Roast until crumbs are toasted, about 20 minutes.
- Drizzle lemon juice over top and roast 5 minutes longer.
- Serve hot or at room temperature.
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Revisões
Leave off the breadcrumbs and it will work for the Ancient European diet
26 mai 10 por membro: Runesinger
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Resumo Nutricional:
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Existem 196 calorias em 1 porção de Roasted Cauliflower with Parmesan and Almonds.
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Repartição das Calorias: 24% gord, 62% carbs, 14% prot. |
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Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
Energia
820 kj
196 kcal
Carboidratos
33,25g
Açúcar
16,66g
Proteínas
7,73g
Gorduras
5,6g
Gordura Saturada
1,088g
Gordura Trans
0g
Gordura Monoinsaturada
3,168g
Gordura Poliinsaturada
1,13g
Colesterol
2mg
Fibras
6,8g
Sódio
169mg
Potássio
826mg
Repartição das Calorias:
Carboidratos (62%)
Gorduras (24%)
Proteínas (14%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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