Resultado: 2 porção/porções
Tempo de Preparação: 10 mins
Tempo de Cozimento: 10 mins
Tipo de refeição:
Acompanhamentos
Saladas e Molhos para Saladas
Almoço
Avaliação:
Avaliação Média dos Membros FatSecret
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Classic egg salad, but with no guilt. Made with avocado, replacing the mayonnaise.
Ingredientes
Instruções
- Boil and peel eggs. Mash in a bowl.
- Scoop out avocado and add to eggs. Add remaining ingredients.
- Mash, stir and mix all together.
- Note: serve on bread, with your favorite salad, in a wrap or with ham.
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Revisões
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I just put all the ingredients together. I did not have any onions, so I used onion powder(to taste), and ground mustard instead of dijon. It was tasting pretty good, but I refridgerated it for later for all the seasonings to mix together.
10 mar 13 por membro: Pam Gorman
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Great tasting! We spread the egg salad on low-carb, high-fiber wraps with lettuce. It made a wonderful meal.
09 mar 13 por membro: jwill77nc2
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Resumo Nutricional:
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Existem 337 calorias em 1 porção de Avocado Egg Salad.
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Repartição das Calorias: 66% gord, 16% carbs, 17% prot. |
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Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
Energia
1410 kj
337 kcal
Carboidratos
14,2g
Açúcar
3,66g
Proteínas
15,2g
Gorduras
25,56g
Gordura Saturada
5,424g
Gordura Trans
0g
Gordura Monoinsaturada
14,062g
Gordura Poliinsaturada
3,299g
Colesterol
424mg
Fibras
7,5g
Sódio
319mg
Potássio
624mg
Repartição das Calorias:
Carboidratos (17%)
Gorduras (66%)
Proteínas (17%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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