Resultado: 5 porção/porções
Tempo de Preparação: 20 mins
Tempo de Cozimento: 50 mins
Tipo de refeição:
Pratos Principais
Almoço
Avaliação:
Avaliação Média dos Membros FatSecret
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por membro: Gina333 ![](https://m.ftscrt.com/static/member/04e2f6c2-9450-4835-99f6-f403d6443e29_tiny.jpg)
Beef and Vegetable Meat Loaf
Vegetables give moisture and extra flavour to this variation.
Ingredientes
Instruções
- spray 9 x 5" loaf pan with non-stick cooking spray.
- In a large bowl combine beef, rolled oats, mushrooms, carrots, red pepper, onion and parsley. Mix well.
- In a second bowl stir together tomato paste, water, egg, mustard, pepper and chili powder.
- Lightly combine with meat mixture just until mixed.
- Turn into prepared pan. Bake in 190 °C oven for 50 minutes or until firm to the touch.
- Pour off any fat and let stand for 5 minutes. Cut into 5 slices.
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Resumo Nutricional:
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Existem 123 calorias em 1 porção de Beef and Vegetable Meat Loaf.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Repartição das Calorias: 36% gord, 35% carbs, 28% prot. |
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Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
Energia
515 kj
123 kcal
Carboidratos
10,97g
Açúcar
2,53g
Proteínas
8,84g
Gorduras
4,99g
Gordura Saturada
1,613g
Gordura Trans
0g
Gordura Monoinsaturada
1,769g
Gordura Poliinsaturada
0,313g
Colesterol
60mg
Fibras
2,2g
Sódio
134mg
Potássio
272mg
Repartição das Calorias:
Carboidratos (36%)
Gorduras (36%)
Proteínas (28%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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