Resultado: 10 porção/porções
Tempo de Preparação: 30 mins
Tempo de Cozimento: 8 hrs
Avaliação:
Avaliação Média dos Membros FatSecret
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por membro: technut
Pork & 15 Bean Soup
A hearty soup to enjoy on those cold winter nights that's very easy to make.
Ingredientes
Instruções
- Soak beans in water overnight refreshing the water two or three times.
- Cut pork into bite sized pieces (about 1/2" square)
- Slice jalapenos lengthwise into quarters, remove the seeds and dice. Coarsely chop onion. Finely chop stewed tomatoes. Peel and chop garlic cloves.
- Place all ingredients in a large slow-cooker and thoroughly mix. Place lid on slow-cooker and set cooking time for 8 hours.
- At the 7th hour, using an immersion blender (stick blender) finely blend approximately 20% of the ingredients. This will add a thickening effect to the soup.
- Soup is ready to serve after 8 hours, but waiting until the next day to allow all of the flavors to meld together is recommended.
- Serve with bread or crackers. Enjoy!
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Resumo Nutricional:
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Existem 295 calorias em 1 porção de Pork & 15 Bean Soup.
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Repartição das Calorias: 5% gord, 62% carbs, 33% prot. |
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Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
Energia
1233 kj
295 kcal
Carboidratos
45,23g
Açúcar
7,84g
Proteínas
24,26g
Gorduras
1,48g
Gordura Saturada
0,014g
Gordura Trans
0g
Gordura Monoinsaturada
0,01g
Gordura Poliinsaturada
0,043g
Colesterol
12mg
Fibras
17,6g
Sódio
904mg
Potássio
835mg
Repartição das Calorias:
Carboidratos (62%)
Gorduras (5%)
Proteínas (33%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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