Resultado: 4 porção/porções
Tempo de Preparação: 10 mins
Tempo de Cozimento: 15 mins
Tipo de refeição:
Pratos Principais
Avaliação:
Avaliação Média dos Membros FatSecret
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Delicious chicken without marinara or any sauce.
Ingredientes
Instruções
- Pre-heat oven to 400 °F (200 °C).
- Spray non-stick cooking oil in a baking dish.
- To prepare coating: on a plate, combine flour and black pepper. In a bowl, beat egg white with chicken broth. Add chopped basil. On another plate, combine bread crumbs, parmesan an romano cheese, garlic powder and paprika.
- To prepare chicken: place one chicken breast between two sheets of wax paper and hammer to 1/4" thick. Repeat for the remaining three chicken breasts. Coat chicken breasts on both sides with flour, then dip on both sides in egg mixture, then dredge on both sides in cheese-bread crumb mixture. Place chicken breasts in prepared baking dish. Bake in oven for 15 minutes, until no longer pink.
- Slice the tomatoes and place 1/4 cup on each breast.
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Revisões
I found this to be pretty tasty. I cooked as directed by the recipe. I also had leftovers. It's best to eat on the first go round :)
19 jan 11 por membro: shugga39
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Resumo Nutricional:
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Existem 237 calorias em 1 porção de Caprese Chicken Parmesan.
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Repartição das Calorias: 22% gord, 32% carbs, 47% prot. |
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Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
Energia
990 kj
236 kcal
Carboidratos
20,42g
Açúcar
2,4g
Proteínas
29,96g
Gorduras
6,24g
Gordura Saturada
2,174g
Gordura Trans
0g
Gordura Monoinsaturada
0,04g
Gordura Poliinsaturada
0,144g
Colesterol
65mg
Fibras
1,6g
Sódio
378mg
Potássio
68mg
Repartição das Calorias:
Carboidratos (31%)
Gorduras (22%)
Proteínas (47%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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