Resultado: 6 porção/porções
Tempo de Preparação: 10 mins
Tempo de Cozimento: 20 mins
Tipo de refeição:
Pães e Produtos de Panificação
Almoço
Avaliação:
Avaliação Média dos Membros FatSecret
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Low carb flax bread.
Ingredientes
Instruções
- Melt butter in a large bowl. Add all other ingredients and whisk together really well.
- Take 6 oven safe bowls, ramekins or tins, basically anything that will give you the shape and size you want.
- Divide batter up evenly among the 6 tins, you’ll end up with approximately 1/3 cup of batter in each tin.
- Bake at 350 °F (175 °C) for 20 minutes.
- Let them cool for a few minutes, then carefully slice each bun. Toast them to desired crispness and enjoy.
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Revisões
Have made this recipe but limited the artificial sweetner to 1/4 tsp. Splenda Naturals (stevia). Have also cut the number of yolks and replaced each with 1 TBSP. more of flaxseed meal and 1/2 TBSP.water with good results.
23 jul 18 por membro: Kazoo Man
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Nice when craving bread on a low carb diet. It has the consistency of corn bread. I used a muffin tin to make these.
22 nov 17 por membro: zMouseHeart
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Resumo Nutricional:
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Existem 233 calorias em 1 porção de Low Carb Bread.
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Repartição das Calorias: 66% gord, 15% carbs, 19% prot. |
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Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
Energia
975 kj
233 kcal
Carboidratos
9,14g
Açúcar
1,06g
Proteínas
11,29g
Gorduras
17,35g
Gordura Saturada
8,741g
Gordura Trans
0g
Gordura Monoinsaturada
4,31g
Gordura Poliinsaturada
2,428g
Colesterol
235mg
Fibras
6g
Sódio
479mg
Potássio
105mg
Repartição das Calorias:
Carboidratos (15%)
Gorduras (66%)
Proteínas (19%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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