Adicionar ao meu Livro de Receitas
Adicionar ao Diário Alimentar
Resultado:
12 porção/porções
Tempo de Preparação:
30 mins
Tempo de Cozimento:
30 mins
Tipo de refeição:
Pães e Produtos de Panificação
Sobremesas
Café da Manhã
Avaliação:
Average FatSecret member ranking Avaliação Média dos Membros FatSecret
por membro: BreezyWillow

Banana Zucchini Carrot Bread

Classic banana bread (or muffins) with a twist.

Ingredientes

Instruções

  1. Pre-heat oven to 350 °F (175 °C). Melt butter and pour into large bowl.
  2. Add bananas and mash. Add grated zucchini and shredded carrots. Mix well.
  3. Add sugar, beaten egg, and vanilla.
  4. Sprinkle in baking soda and salt and mix. Add flour and mix well.
  5. Pour in 4x8" loaf pan or two muffin trays (6 large each). Makes 1 loaf or 12 large muffins.
  6. Bake loaf for 60-75 minutes. Bake muffins for approx 20-30 minutes.
  7. Let cool on tray and serve.
630 membros adicionaram esta receita ao seu livro de receitas.
 

Revisões 
Excellent recipe..also added cinnamon, nutmeg, and replaced some of the flour with ALMOND Flour, which is just ground almonds...very good texture.
user vote
11 jun 13 por membro: demetra bengle
Made these the first day of our diet and everyone loved them even the kids will make them again. thank you for sharing the recipe!!!!!
user vote
20 jul 12 por membro: avengergrl64
I don't like bananas.... but this was an amazing muffin. Definitely will keep making.
user vote
19 abr 12 por membro: bbratt
great for a snack, vs pop and candy
user vote
25 fev 12 por membro: exxtoexx
YUMMMMM
user vote
02 fev 12 por membro: ummor242
absolutely delicious. will certainly try them again with the applesauce this time! does anyone happen to know how many points they are? i'd like to bring some to a friend on weight watchers
user vote
21 out 11 por membro: lolazu
awesome breaky snack. used the suggestions above, substituting applesauce for the butter, adding cinnamon, and walnuts. Used turbinado sugar, and Truvia.
user vote
10 jul 11 por membro: rainbowkishz
Super yummy muffins!!! Perfect for farmers' market season. I didn't change anything except that I had only two bananas, so I increased the carrots a little. These came out perfectly and will enjoy one for breakfast tomorrow morning. :)
user vote
02 jul 11 por membro: amtrebletrouble
yummy, I did the alter version with splenda, whole wheat flower and apple sauce. I made them as muffins and eats as a quick and easy breakfast. I pop them in the microwave for about 15 seconds and they are great.
user vote
12 mai 11 por membro: jkbabe85
I loved these muffins the first time I made them. I am making another batch as we speek. This time I added a 1 teas. cinnamon and about 1/4 cup walnuts. I bet they will be even better. I will let you know. :)
user vote
07 mai 11 por membro: debhut
1 a 10 de 19 Seguinte

     
 

Revisar esta receita



Você deve iniciar sessão para revisar esta receita. Clicar aqui para iniciar sessão.
 

Procurar Mais Receitas

Filtrar por Tipo de Refeição

Pães e Produtos de Panificação Sobremesas Café da Manhã

Receitas Mais Recentes

por membro: lanieleps
Bondade caseira de dar água na boca!
por membro: wane lima
Um recheio e saboroso prato com frango e batata.
por membro: cardosoamannda
Panqueca de banana com claras.
por membro: isisconde
Um bolo com coco e requeijão.

Submeter uma Receita

Resumo Nutricional:

Existem 223 calorias em 1 porção de Banana Zucchini Carrot Bread.
Repartição das Calorias: 23% gord, 71% carbs, 6% prot.

Fatos Nutricionais
Quantidade
por porção
por porção
Energia
933 kj
223 kcal
Carboidratos
40,17g
Açúcar
20,79g
Proteínas
3,3g
Gorduras
5,88g
Gordura Saturada
3,427g
Gordura Trans
0g
Gordura Monoinsaturada
1,526g
Gordura Poliinsaturada
0,377g
Colesterol
34mg
Fibras
1,6g
Sódio
165mg
Potássio
178mg
11%
da IDR*
(223 cal)
11% IDR
Repartição das Calorias:
 
Carboidratos (71%)
 
Gorduras (23%)
 
Proteínas (6%)
*Baseado num IDR de 2000 calorias

Obtenha o aplicativo
    
© FatSecret 2021. Todos os direitos reservados.